Pro Den Plaque off - sredstvo za prevenciju i uklanjanje zubnog kamenca pasa i mačaka

Prah, pakovanje: 60g

Glavni sastojak je Severno Atlantska alga Ascophyllum Nodosum, sadrži i 10% pivskog kvasca

Ascophyllum nodosum
Ascophyllum nodosum
Ascophyllum nodosum

100% prirodan proizvod, ProDen PlaqueOff® Animal ne sadrži veštačke boje, konzervanse, gluten ili šećer.

Proizvod je bezbedan i može se davati kontinuirano na dnevnoj bazi. Efekat se vidi već nakon 2-3 nedelje. Prestankom davanja prestaje i efekat preparata.

Preporučuje se za prevenciju i uklanjanje dentalnog plaka/kamenca pasa i mačaka, kao i neprijatnog zadaha. Može da se počne sa korišćenjem od momenta formiranja stalnih zuba.

Ascophyllum nodosum

Plaque off nije zamena pranju zuba.

Indikacije: Gotovo neverovatan broj od 85% pasa i 70% mačaka starijih od 3 godine, pokazuju znake bolesti desni (gingivitis i parodontitis), najvažnijih uzročnika gubitka zuba.
PlaqueOff® je dodatak hrani, za koji je u kliničkim studijama dokazano, da efikasno ubija bakterije u usnoj duplji odgovorne za stvaranje plaka, zubnog kamenca i neprijatnog zadaha. Nakon uzimanja sa hranom, Plaque Off se resorbuje i dolazi do pljuvačke gde svojim aktivnim sastojcima ubija bakterije odgovorne za bolesti zuba. Postojeći tartar postaje porozan i otpada sam ili se veoma lako skida četkicom. Efekat se obično vidi nakon 2-3 nedelje, ali može varirati od slučaja do slučaja. Ako nakon 2 meseca ne dobijete zadovoljavajući efekat, svetuje se da povećate dozu do postizanja istog. Nakon toga vratiti na preporučenu dozu.


DOZIRANJE:

Daje se jednom dnevno pomešan sa hranom.

Pakovanje od 40 g je dovoljno za upotrebu tokom otprilike 8 meseci (mali psi i mačke).

Mali psi i mačke do 10 kg = 1/2 - 1 merice.
Srednje veliki psi 10 - 20 kg = 1 - 2 merice.
Veliki psi preko 25 kg = 2 - 3 merice.

Merica je uključena u pakovanju.

Nije preporučeno davati životinjama lečenim od hipertireoze..

Čuvanje: Čuvati na suvom mestu, van domašaja dece i kućnih ljubimaca.

Zemlja porekla: Švedska (EU).

 

Start with a smaller dose to get your pet accustomed to the taste, then increase to the recommended dosage. Sprinkle the product on top of the food or mix it with the dry or wet food once a day. How long it takes before you notice an effect on tartar and bad breath may vary for each individual. If the desired effect is not achieved after 2 months you can increase the dose. Aim to return to the recommended dose when the effect has been attained. - See more at: http://www.plaqueoff.com/animal/Animal-FAQ.html#sthash.2YwOoRQy.dpuf

Naša cena: 2.000,00 RSD


Rok isporuke: 2-5 radnih dana