Anima Strath - No. 1 za jak imunitet

Proizvodjač: Bio Strath, Švajcarska

Tečnost i granule

Anima Strath je najkompletniji dodatak ishrani na našem tržištu.

Proizveden od isključivo prirodnih sastojaka u strogo kontrolisanom, 60-dnevnom procesu.
Vrhunski švajcarski proizvod po veoma pristupačnoj ceni.

Najkvalitetniji i najuniverzalniji multivitaminsko multimineralni preparat na našem tržištu je ANIMA STRATH.

Proizvod švajcarske kompanije Bio Strath AG iz Ciriha, ANIMA STRATH se proizvodi u dva upotrebna oblika: kao tečnost i kao granule.

Veoma je ukusan, jer sadrži prirodni sok od pomorandže i naši ljubimci ga rado koriste. Pogodan je za sve vrste kućnih ljubimaca, a služi da ojača organizam, tako što svojim sastojcima vrši kompletno uravnoteženje imunog sistema i podsticanje organizma da se sam, bez pomoći medikamenata izbori sa eventualnim problemom ili prosto postane otporan na većinu njih.

Na primer, neki koriste ovaj preparat u borbi protiv demodikoze, jer je poznato da je pored genetike, jedan od ključnih faktora aktivacije demodeksa pad imuniteta.

Tada on najčešće u savezu sa stafilokokom izaziva oboljenje kože, koje se u velikoj meri može ublažiti upotrebom preparata ANIMA STRATH.

Pored toga, u prelaznom periodu, kada su veoma česte banalne infekcije npr. gornjih disajnih puteva, ANIMA STRATH se može koristiti u prevenciji istih.

Isto tako se pokazao veoma dobrim za pospešivanje apetita i uravnoteženje metabolizma kao dela oporavka kod raznih hroničnih bolesti i poremećaja (recimo CRF kod pasa i mačaka itd.).

Najzad, upotrebom ANIMA STRATH preparata osiguravamo našoj štenadi, mačićima ili ptičicama, pravilan rast i razvoj do postizanja pune zrelosti, a ta činjenica se potvrđuje samo nekoliko dana pošto počne da se upotrebljava vidljivim poboljšanjem kvaliteta dlake ili perja.

Anima Strath sadrži

- 11 vitamina
- 19 minerala
- 20 amino kiselina
- 11 supstanci,
koje učestvuju u izgradnji organizma

Anima Strath 
- jača otpornost organizma
- povećava apetit kod rekovalescenata
- promoviše rast
- pomaže u formiranju zdravog i sjajnog krzna

Analiza:

Elementi izgradnje 
- Holin, Lecitin, Lecitinfosfat, Manan, Glukan, Glutation, DNK, RNK, ATP, L-karnitin, Ubihinon (Koenzim) Q 6, Ubihinon (Koenzim) Q 7, Ubihinon (Koenzim) Q 8

Vitamini
- B1 Thiamin, B6 Riboflavin, Piridoskin, Niacin, Biotin, Pantotenska k., Folna k., B12, C vitamin, Inozit, Ergosterol 

Minerali i spur-elementi
- Kalcijum, Hrom, Gvozdje, Germanijum, Kalijum, Kobalt, Bakar, Magnezijum, Mangan, Molibden, Natrijum, Nikl, Fosfor, Sumpor, Selen, Silicijum, Vanadijum, Cink, Cin (Zn)

Aminokiseline
- Alanin, Arginin, Asparginin, Cistin,Glutamin,Glicin,Histidin, Izoleucin, Leucin, Lizin,Metionin,Fenilalanin,Prolin, Serin,Treonin,Triptofan, Tirozin,Valin

Naša cena: 1.670,00 RSD


Rok isporuke: 2-5 radnih dana