Opšti uslovi prodaje

Opšti uslovi prodaje predstavljaju legalan kupoprodajni ugovor između Vas i Sparky-a (vlasnika i uređivača sajta www.sparkyfashion.com).

Naručivanjem bilo kog proizvoda putem ovog sajta, direktnom kupovinom preko sajta, putem e-maila ili telefonski, Vi prihvatate sve stavke ovog Ugovora.
Cene proizvoda, raspoloživost, cene slanja isporuke, kao i opšti uslovi prodaje, mogu da budu izmenjeni i/ili dopunjeni.
Sve izmene i dopune počinju da važe od dana objavljivanja na sajtu.
SPARKY nije odgovoran za tipografske greške.

Cene

U slučaju da je došlo do greške u ceni nekog proizvoda ili u opisu proizvoda, SPARKY ima diskreciono pravo da odbije ili otkaže sve porudžbine koje se odnose na taj proizvod.
SPARKY Vas može kontaktirati ili obavestiti o grešci u cilju daljih instrukcija ili će otkazati porudžbinu i obavestiti Vas o tome.

Takse

SZR SPARKY nije obveznik PDV-a.

Način isporuke

Naručena roba isporučuje se putem kurirske službe. Troškovi slanja nisu uračunati u cenu i zavise od težine i gabarita pošiljke.

Ukoliko ne želite da vam robu šaljemo kurirskom službom potrebno je da nas kontaktirate telefonom o načinu na koji želite da vam pošaljemo robu. Kontakt telefon 061 29 12 348, Dušica.


Gubitak ili oštećenje pošiljke koje nastane u toku isporuke od strane kurirske službe po izboru SPARKY-a su naša odgovornost i idu na teret SPARKY-a.

Gubitak ili oštećenje koje nastane u toku isporuke od strane kurirske službe po Vašem izboru, su Vaša odgovornost.

Ukoliko po prijemu pošiljke utvrdite da Vam je isporučena pogrešna roba, da je došlo do oštećenja ili da nedostaje neki deo, morate da kontaktirate SPARKY u roku od 48h od dana prijema.

U slučaju da ste dobili oštećenu pošiljku, potrebno je da nam pošaljete fotografiju oštećenog proizvoda na naš e-mail.

Naknadno nastala oštećenja ne uvažavamo.

VAŽNO

Ako je pakovanje oštećeno tako da imate opravdanu sumnju da je oštećen i sam proizvod, nemojte prihvatati/potpisivati pošiljku, dok u prisustvu kurira ne utvrdite da li je proizvod oštećen ili ne.

Ukoliko utvrdite oštećenje, potrebno je da vi ili kurir fotografišete oštećeni proizvod, tražite od kurira da napravi zapisnik i pošiljka će biti vraćena o našem trošku.

U tom slučaju kontaktiraćemo Vas za dalje instrukcije. Vi možete da odlučite da li da Vam pošaljemo zamenu, ili kredit u toj vrednosti, što znači da u narednih 6 meseci od dana sporne pošiljke možete kupiti neki drugi SPARKY proizvod u toj vrednosti, ili želite da Vam vratimo novac.

Rok isporuke

Naznačeni rokovi isporuke su okvirni. Standardni rok je 2 do 5 radnih dana, za robu koja je na stoku, osim ako nije drugačije naznačeno.

Rok isporuke 2-4 nedelje:

 • za robu koje nema na stanju
 • za robu koja se izradjuje po meri

Vikendi i neradni dani nisu uključeni u naznačene rokove.

SPARKY ne snosi odgovornost za kašnjenja izazvana višom silom i činiocima izvan naše kontrole. Greška kurirske službe, kašnjenje od strane uvoznika, kvar na vozilu, sudar, neprohodnost puteva i sl).

Ako 2 dana pošto dobijete sms ili e-mail potvrdu da je roba poslata ne dobijete robu, potrebno je  nas kontaktirate. Ako prođe više od 10 dana, SPARKY neće snositi odgovornost.

Za pošiljke koje nisu preuzete u roku i vrate se pošiljaocu, a naručilac traži ponovno slanje, biće obavezan da plati sve troškove slanja/povraćaja i ponovnog slanja.

Povraćaj/Zamena

Povraćaj/zamena može da se izvrši u roku od 14 dana od dana preuzimanja pošiljke.
Da bi povraćaj/zamena bila prihvaćena mora da bude prethodno potvrđena od strane sparkyfashion.com
pošiljku šaljete posiljaocu tek pošto ste dobili mail sa potvrdom povraćaja i potrebne podatke za slanje.

Nećemo prihvatati povraćaj/zamenu:

Robe koja se nalazi na akciji/promociji, proizvoda napravljenog po porudžbini, specijalnih porudžbina, hrane, vitaminskih dodataka ishrani, kozmetičkih preparata, robe koja nije u originalnom, neotvaranom i neoštećenom pakovanju, robe koja se iz higijenskih razloga ne može vratiti u dalju prodaju (odeća, prostirke, proizvodi za higijenu koji su otpakivani,sve vrste ležajeva, jastuka i kreveta za pse).

Opšti uslovi povraćaja/zamene:

 1. Svaka pošiljka koja se vrati SPARKY-ju bez prethodne potvrde povraćaja od strane SPARKY-a biće vraćena pošiljaocu o njegovom trošku.
 2. Proizvod koji vraćate/menjate mora da bude u originalnom pakovanju,neotvaran, neoštećen, nekorišćen, u novom stanju, pogodan za dalju prodaju. U suprotnom SPARKY neće prihvatiti povraćaj/zamenu.
 3. Nismo odgovorni ni za kakvu štetu načinjenu od strane Vašeg psa, ili onu nastalu u slučaju ne pridržavanja načina održavanja naznačenog na deklaraciji. Nismo odgovorni za štetu nastalu upotrebom.
 4. U slučaju zamene proizvoda za neki drugi, Vi snosite troškove isporuke (povraćaj, ponovno slanje).
 5. Možete da izvršite samo jednu zamenu.
 6. U slučaju da nemozemo da obezbedimo zamenski proizvod SPARKY će Vam vratiti novac (u visini cene naručenih artikala). Ne nadoknadjujemo troškove ponovnog slanja i povraćaja robe.
 7. Sparky nije odgovoran za eventualne dodatne troškove nastale u vašoj zemlji (porezi, takse, carina i sl)

POSEBNA NAPOMENA

Prilikom kupovine preko interneta imajte u vidu da boje na ekranu (posebno telefona) mogu odstupati od realne nijanse.

Zato ne preporučujemo uklapanje boja u nijansi (npr. sa enterijerom i sl) jer može doći do odstupanja.

SPARKY nije odgovoran za razlike u nijansi boje koju vidite na vašem uredjaju, i realne nijanse.

Povraćaj robe sa greškom ili pogrešnog artikla

Ukoliko ste dobili proizvod sa fabričkom greškom (namerno izazvana oštećenja u cilju povraćaja se ne uzimaju u obzir), ili ste dobili pogrešnu veličinu ili pogrešan artikal, možemo vam poslati odgovarajući artikal ili izvršiti povrat novca.

Samo u gore navedenim slučajevima sve troškove slanja snosi SPARKY.

U slučaju povrata pošiljke Sparky će prihvatiti samo troškove povratne poštarine u iznosu koji korespondira sa cenovnikom dostavnih službi sa kojima Sparky saradjuje. 

Povrat novca ili ponovno slanje biće izvršen na racun kupca u roku od 3-14 dana od prijema pošiljke u Sparky.

U slucaju povrata novca ukupan iznos bice umanjen za troskove dostave. To se odnosi na povracaj koji se nije desio greskom Sparky-a, nije usled felera na proizvodu vec je proizvoljna volja kupca. Troskove povrata robe posiljaocu placa kupac direktno kurirskoj sluzbi. U slučaju oštećenja vraćene robe/originalne ambalaže proizvoda, nećemo izvršiti povrat novca niti zamenu.

 

 

Povraćaj odeće za koju su potrebne tačne mere psa:

 1. SPARKY ne snosi odgovornost za greške u veličini, nastale usled neodgovarajućih mera psa datih od strane poručioca.
 2. Možete izvršiti samo 1 zamenu, ukoliko se radi o kaputiću standardne veličine, i to za isti artikal u drugoj veličini.
 3. Ne vršimo povraćaj novca za kaputiće izradjene po meri.
 4. Ne vršimo zamenu kaputića izradjenog po nestandardnim merama.