1# All Sistems Fabulous Grooming Spray - Sprej za sjaj i finiš

355ml

#1 All Systems Fabulous Grooming Spray je 100% prirodna formula, koja pored ostalih sastojaka sadrži  komponente dobijene iz suncokretovog, kukuruznog i kokosovog ulja
 Pospešuje stvaranje zdravog lipidnog sloja kože koji je ključan za zdravu dlaku. rezultat je povećana mekoća, svilenkastost i hidriranost dlake nakon produženog korišćenja (3-7 dana).

Oblaže dlaku zaštitnim slojem koji je štiti hemijski i fizički. Isti sastojak sprečava ćebanje, mršenje, fronclanje, i daje anti-static efekat. Dejstvo se zadržava čak i ako dođe do kvašenja dlake nakon nanošenja (pas pokisne).

Pozitivno naelektrisane čestice odbijaju negativne čestice prljavštine, te na taj način omogućavaju da dlaka ostane duže čista.

Kontinuiranom upotrebom poboljšava se ukupni kvalitet dlake, kao i volumen i sjaj koji će vremenom postajati intenzivniji.

Uputstvo za upotrebu:

Može se korsititi razblažen sa vodom, najbolje destilovanom ili koncentrovan.

koncentrovan koristite na dlaci koja nije u top stanju, ako je u toku promena dlake, ako želite da uklonite efekat laka, dlaka je umršena ili ućebana. naprskajte i ostavite da se osuši da bi dejstvo bilo maksimalno, te da bi ste lakše raščešljali i frizirali psa.

Razblažen u razmeri 1:1 (ili prema potrebi) koristite na dlaci koja je u dobrom stanju. Možete naprskati na mokru ili suvu dlaku.

Naša cena: 2.600,00 RSD


Proizvod trenutno nije dostupan.