Pelene za štence extraupijajuće TRIXIE

Pakovanje i dimenzije:

40 × 60 cm 7 pcs

60 × 60 cm 10 pcs

60 × 60 cm 10 pcs

60 × 90 cm 8 pcs

  • Načinjene od prirodne celuloze
  • Extraupijajuće
  • Potpuno nepromočive sa donje strane

Pelene su se pokazale kao veoma uspešne prilikom obuke šteneta da vrši nuždu na za to predvidjenom mestu. Osim toga imaju veliku upijajuću moć i sadrže soda bikarbonu koja doprinosi eliminaciji neprijatnog mirisa.

Naš savet novim vlasnicima

Dragi ponosni vlasnici, vaš novi ljubimac jeste razoružavajuće presladak, ali će u prva 2 meseca biti pravi izazov za vaše strpljenje. (Dok ne počne da izlazi nakon poslednje revakcine)

Najpre treba da znate da do 3 meseca starosti štene ne može da kontroliše vršenje nužde, a sve do 6 meseci možete da očekujete da će se dešavati "nezgode". Zato ga NIKADA nemojte kažnjavati ako se upiškio gde ne treba.

Štene piški u proseku na svakih 30 - 45min, (kad ne spava), posle jela i vode, kada se probudi, nakon i u toku igre. Prirodan instikt da ne prljaju svoju "jazbinu" odnosno vašu kuću, razvija se postepeno. Idealno je da ima svoj kavez, u koji ćete ga smestiti bar u toku noći i kada ga ostavljate samog. Ako ne, onda svoj krevetić. Dobro je da hrana i voda budu blizu krevetića kao i pelena, jer kako rekosmo, štene piški kad mu dodje, obično kad se probudi, pije i jede. Kako ne može da se kontroliše najbolje je da mu je WC blizu. Pratite njegove dnevne aktivnosti i stavljajte ga na WC kada pretpostavljate da bi bilo vreme za pi-pi. Kao i sa malom decom kada ih navikavate na nošu. Pohvalite ga kad god je bio dobar, nekom grickalicom, ili bar milovanjem i glasom. U obuci pasa pohvala je na prvom mestu kao metod podsticaja tokom obuke. 

Vremenom, kada vidite da štene počinje samo da ide na WC možete da odmičete pelenu dalje. Posle 3ćeg meseca, kada počnete da ga izvodite napolje, sem ukoliko nemate dvorište i mogućnost da ga puštate na svakih 40min, nastavite sa korišćenjem pelena sve dok štene ne stekne potpunu kontrolu pražnjenja.

Neki vlasnici malih pasa nalaze za zgodno da kućni WC zadrže celog života psa. O tome odlučite sami.

 

Naša cena: 710,00 RSD


Rok isporuke: 2-5 radnih dana